FINA CAYENNE FLYTTAR HEMIFRÅN 13 MARS. EN LÅNG RESA MED SIN NYA FAMILJ TILL KIRKENÄS NORD NORGE HAR DEM FRAMFÖR SIG !! LYCKA TILL !!

CASSIUS & CORINN !!

NU HAR VALPARNA BLIVIT 8 VECKOR OCH BÖRJAT FLYTTA. VI HAR EN HANVALP OCH EN TIKVALP KVAR HÄR SOM SÖKER JÄGARHEM!

CASSIUS ÄR EN KRAFTIG STABIL SKIMMEL HANE SOM ÄR VÄLDIGT FRAMÅT.

CORINN BLIR BRUN & VIT OCH ÄR EN TUFF TJEJ.BÅDA ÄR VETERINÄRBESIKTADE UA.VÄLDIGT FINA LOVANDE VALPAR.OM INTRESSE FINNS SÅ MAILA OCH BERÄTTA LITE OM DIG SJÄLV:)

JÄRPMYREN´S CASSIUS 3 VECKOR

JÄRPMYREN`S CASSIUS 8 VECKOR!

JÄRPMYREN´S CORINN 8 VECKOR!

JÄRPMYREN´S CORINN HÄR 6 VECKOR !

JÄRPMYREN´S CENT 5,5 VECKOR GAMMAL.

JÄRPMYREN´S CASSIUS 5,5 VECKOR GAMMAL.

JÄRPMYREN´S CAIZER 5,5 VECKOR GAMMAL.

EN FIN LITEN TIK 1 VECKA GAMAL !

LITE KVÄLLS MAT !

MAT !!

HELA KULLEN FÖDDA 2015-01-13. ÄR 3 HANAR & 5 TIKAR.EN DAG GAMLA PÅ BILDEN.

J SEUCH NOUCH FIUCH NORDUCH C.I.B C.I.E ZACKO & JÄRPMYREN`S DONNA AMARONE HAR FÅTT VALPAR 2015-01-13 !!

TVÅ TJEJER !

VI HAR FÅTT VALPAR EFTER ZACKO & DIXI !!FÖDDA 2015-01-13.

DET BLEV 3 HANAR OCH 5 TIKAR. KOMBINATIONEN HAR GETT OTROLIGT LOVANDE VALPAR I FÖRRA KULLEN FÖDDA 2014-01-12. DÄRFÖR HAR VI GJORT OM DEN.

DEN KULLEN FÖDD 2014-01-12 HAR EN HEL EGEN SIDA (RUBRIK)HÄR PÅ HEMSIDAN SOM INTRESSERADE KAN LÄSA OM OCH SE BILDER! VI BEHÖLL EN TIK JÄRPMYREN`S ZOBELL SOM OCKSÅ HAR EN EGEN SIDA, DÄR HELA STAMTAVLAN, 4:A GENERATIONER BAKÅT KAN SES.

MOR ÄR JÄRPMYREN`S DONNA AMARONE "DIXI". HON HAR ANVÄNTS I PRAKTISK JAKT OCH BARA STARTAT PÅ ETT VATTENPROV OCH FÄLT PROV I FINLAND I UNGHUNDSKLASS.DET ÄR FINLANDS STÖRSTA JAKTPROV FÖR UNGHUNDAR (JUNKKARI)HON GICK EJ TILL PRIS DÄR MEN FICK HÖGA POÄNG PÅ VATTENPROVET.

DIXI ÄR EN KRAFTFULL TIK SOM SÖKER BRA I SKOGEN.HON STÅR FAST FÖR FÅGEL OCH HAR EN ENORM VATTENPASSION🙂HON VAR TIDIG MED ATT FUNGERA SOM APPORTÖR.STABIL OCH SOCIAL MENTALITET.DIXI ÄR UTSTÄLLD I FINLAND MED EXCELLENT OCH MED EXCELLENT OCH 2 CK,BIM I SVERIGE.HON HAR ÄVEN UTMÄRKTA HÖFTER GRAD A.

DIXIS FAR KOMMER FRÅN MYCKET DUKTIGA FINSKA/TYSKA LINJER.HENNES FAR ÄR FIUCH SEITSENAUKEEN KLEO SOM ÄR EFTER TYSKA AMOR VOM EICHENKAMP OCH MOR J SEITSENAUKEEN FRIGGA(1:a PRIS JAKTPROV) FRIGGA ÄR I SIN TUR EFTER FINLANDS FÖRSTA JAKTCH ..FIJCH FIUCH CARLO VOM FEHNTJER MEER OCH MOR GRILLE VON DER SIBEN AUEN. UTMÄRKTA JAKTHUNDAR MED FANTASTISK MENTALITET SOM IMPONERADE DÅ VI MÖTTE DEM.

DIXIS MOR JÄRPMYREN`S MEJA ÄR JU VÅRAN UPPFÖDNING SOM STRÄCKER SIG TILLBAKA 6 GENERATIONER! KÄNDA DUKTIGA HUNDAR I STAMTAVLAN ÄR J JÄRPMYREN`S X-PRINCESS,J SEUCH JÄRPMYREN`S CHARISMA, J LADY,SEJCH SEUCH TASS,SUCH EGO,NOUCH SEUCH INTUCH RICKY,J SEUCH FALKENTORPS SILLA MM.

INTRESSERADE AV VALP FRÅN KULLEN KAN HÖRA AV SIG TILL OSS PÅ jarpmyrens@spray.se eller ringa 070-6805112  CONNY OCH ANNIKA.

TIDIGARE VALPAR HAR VARIT VÄLDIGT DRESSERBARA TIDIGT.HAFT MKT STARKA APPORTERINGSANLAG OCH STÅTT FÖR VILD FÅGEL VID VÄLDIGT LÅG ÅLDER !! EN MKT SOCIAL OCH TREVLIG MENTALITET, LÄTTA ATT FÅ KONTAKT MED OCH EN DEL AV DEM HAR VATTENAPPORTERAT FÖRSTA SOMMAREN, 5 MÅNADER GAMLA.

FAR TILL KULLEN ,ZACKO ,ÄR VÅRAN DANSKA IMPORT HANE FÖDD 2008-04-07. HAN HAR VERKLIGEN UPPFYLLT ALLA VÅRA FÖRHOPPNINGAR MED RÅGE. HAN ÄR MKT DRESSERBAR. APPORTERAR ALLT FRÅN MÅS TILL RÄV.DUKTIG PÅ ATT JOBBA I VATTEN OCH EN SNABB SÄKER SPÅRHUND.HAN STÅR FAST FÖR FÅGEL OCH HAR EN KRAFTFULL SNABB AVANCE FÖR ATT SEDAN SÄTTA SIG NER NÄR FÅGEL GÅR UPP!! HAN HAR VISAT ATT HAN KAN DRIVA HARE MED SKALL PÅ SYNINTRYCK.HAN HAR ÄVEN HAFT STÅNDSKALL PÅ BJÖRN !! HAN ÄR ORÄDD OCH TUFF VID SKARPA LÄGEN VID JAKT. HAN ÄR NU UPPE I ELITKLASS EFTER ATT HA FÅTT TVÅ STYCKEN 1:A PRIS I ÖPPENKLASS PÅ JAKTPROV. HAN HAR ÄVEN UTSETTS TILL BÄSTA VATTEN&SPÅR HUND VID BOTTENVIKENS ORDINARIE EFTERSÖKSPROV 2011 DÄR 20 TALET HUNDAR STARTADE I ÖPPEN KLASS. ZACKO OCH HUSSE CONNY FICK ÄVEN TA EMOT DIPLOM FÖR BÄSTA HUND I ÖPPEN KLASS PÅ ARVIDSJAURS ORDINARIE SKOGSPROV 2012. BORTSETT FRÅN ATT VARA EN UTMÄRKT ALLROUND JAKTHUND HAR ZACKO VISATS UPP PÅ UTSTÄLLNINGAR RUNT OM I NORDEN MED STOR FRAMGÅNG !! HANS TITLAR ÄR EN LÅNG ,MEN TREVLIG,HISTORIA🙂 NU SENAST FICK VI TVÅ CHAMPION TITLAR BEKRÄFTADE FRÅN FCI. ZACKOS ALLA TITLAR ÄR J SEUCH NOUCH FIUCH NORDUCH C.I.B, C.I.E.ZACKO VAR ÄVEN SNUBBLANDE NÄRA ATT VINNA VÄRLDVINNARUTSTÄLLNINGEN I HELSINGFORS I AUGUSTI 2014.HAN BLEV 2:a BÄSTA HANE MED EXCELLENT OCH RESERV CACIB !!! ZACKO HAR ÄVEN UTMÄRKTA HÖFTER MED GRAD A.

DIXI

DIXI BIR VALP MED HP.HÄR MED HUSSE !

ZACKO STÅR.