J SEUCH JÄRPMYREN`S CHARISMA & J LADY HÖSTEN 1990.

HUR ALLT BÖRJADE...

BOJ S24259/80

MITT LIV MED KLEINER MÜNSTERLÄNDER BÖRJADE NÄR MIN FÖRSTA HUND,BOJ,FÖDDES EN SOLIG VÅRDAG 21 MARS 1980.JAG VAR DÅ 12 ÅR OCH VALET AV RAS VAR REDAN DÅ KLART !

EFTERSOM JAG SJÄLV VAR FÖR UNG FÖR ATT JAGA SÅ BLEV BOJ INTE ANVÄND SOM JAKTHUND DÅ DET INTE FANNS NÅGON JÄGARE I FAMILJEN. HAN HADE DOCK EN ENERGISK JAKTLUST SOM IMPONERADE OCH HAN HITTADE ALLTID VILT I SKOGEN DÅ VI DAGLGEN VISTADES I SKOGEN.BOJ VAR EN DUKTIG OCH SNABB DRAGHUND.MITT UTSTÄLLNINGS INTRESSE VAKNADE DÅ OCH VI GICK PÅ VÅRA FÖRSTA UTSTÄLLNINGAR MED BLANDADE RESULTAT.DET BÄSTA RESULTATET BOJ FICK VAR PÅ EN FINSK UTSTÄLLNING MED 1:a PRIS ÖKL,CK & BIR.

MIN ANDRA HUND VAR J LADY ELLER MITTSI SOM HON KALLADES.HON FÖDDES 1987 OCH BLEV MIN FÖRSTA JAKTHUND OCH MITT INTRESSE FÖR JAKTPROV TOG FART.VÅRAN FÖRSTA START PÅ VATTEN OCH SPÅR PROV VAR 1988.JAG TOG JÄGAREXAMEN OCH JAKTEN MED STÅENDE FÅGELHUND UPPTOG SNART ALL MIN LEDIGA TID ! MITTSI VAR EN RIKTIG JAKT GALNING MED EN VILJA AV STÅL. DET HÄR MED DRESSYR FICK EN NY BETYDELSE OCH JAG GJORDE NOG ALLA FEL MAN kAN GÖRA SOM NYBÖRJARE:) MEN LYCKAN VAR TOTAL DÅ JAG & MITTSI FICK ETT 2:a PRIS MED 6:a PÅ FÄLT PÅ ETT sKOGAPROV I BURTRÄSK 1990 !! HON LÅG PÅ ETT 1:a PRIS, DÅ HON HAFT 2 ST GODKÄNDA FÅGELARBETEN ,MEN FÄLLNING BLEV DET INTE SÅ DÅ GJORDES EN KASTAPPORT.JAG HADE DÅ INGEN VETSKAP OM ATT KASTAPPORTEN PÅVERKAR FÄLTBETYGET, SÅ JAG VAR SLARVIG MED LYDNADEN OCH SA INTE ETT BESTÄMT" SITT" KOMMANDO, MED DET RESULTATET ATT HON KNALL APPORTERADE!! SÅ DÄR TAPPADE HON SITT FÖRSTA PRIS:( På UTSTÄLLNING FICK HON 3 CERT OCH 3 CACIB.MITTSI FICK BARA EN VALPKULL PÅ 5 VALPAR UNDER SIN LIVSTID.FAR TILL DEM VAR J SEUCH SJCH TASS.AV DESSA VAR DET 2 SOM STARTADE PÅ JAKTPROV OCH BÅDA HAR 1:a PRIS I ÖKL !! J JÄRPMYREN`S CHESSMAN & J SEUCH JÄRPMYREN`S CHARISMA...SOM SENARE ERHÖLL J-O HAHNS VP FÖR SVERIGES BÄSTA MÜNSTERLÄNDER 1996/97 !! DETTA BLEV JÄRPMYREN`S KENNELNS FÖRSTA KULL VALPAR SOM FÖDDES DEN 24 JANUARI 1990.

VÄLKOMMEN ATT LÄSA MER OM VÅRA HUNDAR HÄR PÅ HEMSIDAN // ANNIKA

J SEUCH JÄRPMYREN`S CHARISMA HÄMTAR EN RÄV PÅ SLÄPSPÅR.

J SEUCH JÄRPMYREN`S CHARISMA & J JÄRPMYREN`S X-PRINCESS.

J SEUCH JÄRPMYREN`S CHARISMA HAR FÅTT J-O HAHNS VP FÖR SVERIGES BÄSTA MÜNSTERLÄNDER 1996/97.DET VAR FÖRSTA ÅRET DET DELADES UT!

SJÖFÅGEL JAKT.