JÄRPMYREN´S NERO 4 VECKOR

NERO,NORA & NIXA HÄR 6 VECKOR PÅ SIN STORA BÄDD I KÖKET :)

JÄRPMYREN`S NIX" DON " 6 VECKOR ! BOR OCH HÄRJAR I VASA,FINLAND:)

JÄRPMYREN´S NORA HÄR 4 VECKOR !

JÄRPMYREN`S NIXA MED SITT BEN ca 5 VECKOR.

JÄRPMYREN`S NEA HÄR 4 VECKOR !

HÄR 2 VECKOR !

RISKA TVÄTTAR!

HELA KULLEN 6 DAGAR !!

VALPAR FÖDDA 2015-01-05 !!

KILLE.

DET BLEV EN MYCKET JÄMN OCH FIN KULL SOM FÖDDES 2015-01-05.DET BLEV 3 HANAR OCH 4 TIKAR.ALLT VAR KLART PÅ BARA 2,5 TIM SÅ RISKA HADE EN FIN VALPNING UTAN NÅGRA SOM HELST PROBLEM 🙂VALPARNA VÄXER OCH FRODAS OCH ÄR HELT HÄRLIGA MED SINA SMÅ MAGAR❤DERAS ÖGON ÖPPNAS DE NÄRMASTE DAGARNA.

RISKA MED SINA VALPAR 6 DAGAR !!

HERRSKAPETS G-RISKA är mycket tjock nu 1/1-2015 !! På ca 1 vecka kommer valparna :))

FAR. J C.I.E JÄRPMYREN`S WINSTON S26948/2006 HD A.

MOR. HERRSKAPETS G-RISKA S40533/2009 HD A.

VALPAR VÄNTAS CA 7 JANUARI 2015 !!

2014-12-22 RISKA HAR BLIVIT VÄLDIGT TJOCK SÅ HON VÄNTAR NOG ETT HELT GÄNG VALPAR:) WINSTON HAR EN EGEN HEMSIDA DÄR DET FINNS MKT BILDER OCH RESULTAT FRÅN HANS TIDIGARE AVKOMMOR GÅ IN PÅ http://www.123minsida.se/Winstons_hemsida

SE PÅ SENASTE NYTT,DÄR FINNS REFERAT FRÅN VÅRAN VALPTRÄFF SOM VI HADE FÖR FÖRRA KULLEN MED WINSTON & RISKA SAMT MKT VALPBILDER !!

S-KULLEN HAR DÄR ÄVEN EGNA SIDOR.

 

 VALPARNA FÖRVÄNTAS HA STARK JAKTMOTOR,STABIL MENTALITET,STARKA APPORTERINGSANLAG,VATTENPASSION OCH RASTYPISK EXTERIÖR.VI GJORDE DENNA KOMBINATION 2012.VI ÄR VÄLDIGT NÖJDA ÖVER FÖRRA KULLEN SOM TIDIGT FUNGERAT SOM APPORTÖRER,SPÅRHUNDAR OCH STÅENDE FÅGELHUNDAR.VI BEHÖLL 2 TIK VALPAR FRÅN FÖRRA KULLEN,SKIMRA & GINA,SOM HAR EGNA SIDOR HÄR PÅ HEMSIDAN(SAMT PÅ WINSTONS HEMSIDA). SKIMRA HAR GÅTT VÄLDIGT FINT I ÅR TROTS SIN ÅLDER (2 ÅR) OCH HON HAR PRESTERAT 4 SKJUTNA TJÄDRAR EFTER FÅGELARBETEN SOM HÅLLIT HÖG KLASS.VI JAGAR IN VÅRA HUNDAR ENBART PÅ VILDA SKOGS FÅGLAR SÅ I REGEL TAR DET LITE LÄNGRE TID INNAN DEM ÄR INJAGADE,GEMFÖRT MED OM MAN JAGAR IN HUNDEN PÅ UTSATT FÅGEL.

VI LÄGGER NER MKT TID PÅ VALPARNA SÅ DOM ÄR TRYGGA OCH SOCIALA VID 8 VECKOR.SAMT HAR VI BÖRJAT PÅ INKALLNINGEN MED VISSELPIPA SÅ DET ÄR BARA ATT FORTSÄTTA FÖR DEN NYA HUSSEN ELLER MATTEN:)

VI ANORDNAR VALPTRÄFFAR DÄR VI GÅR IGENOM JAKT DRESSYRENS GRUNDER,APPORTERING,VATTENARBETE,SPÅRARBETE SAMT MKT ANNAT SOM HÖR TILL.2013 ÅRS VALPTRÄFF AVSLUTADE VI MED SÄRSKILT EFTERSÖKS PROV I VATTEN OCH SPÅR, SOM BLEV OFFICIELLT RESULTAT.

VALPARNA HAR EN INAVELSGRAD PÅ 0,0%. WINSTON ÄR 5:e GENERATIONEN SOM ÄR JAKTMERITERAD, SOM VI FÖTT UPP OCH MERITERAT,MED VÄLDIGT DUKTIGA JAKTHUNDAR I STAMTAVLAN.RISKA HAR HEL TYSK HÄRSTAMNING MED MYCKET DUKTIGA HÖGT MERITERADE FÖRFÄDER.RISKAS FAR ÄR DEN KÄNDA IROS VOM KIEFERNWALDE 1:a PRIS( TYSKA VGP) ELITPROV OCH HENNES MOR ÄR GORA VOM KIEFERNWALDE ÄVEN HON HAR 1:a PRIS ( TYSKA VGP) ELITPROV !! EN SYSTER TILL RISKA HAR TRÄNATS OCH STARTAT PÅ VGP I TYSKLAND.BARA 16 MÅNADER GAMMAL VANN HON HELA ELIT PROVET MED 1:a PRIS !!

INTRESSERADE AV EN VALP UR KOMMANDE KULL ÄR VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV SIG TILL OSS PÅ  jarpmyrens@spray.se VI SÄLJER GIVETVIS BARA VALPAR TILL JÄGARE!! VALPARNA ÄR VACCINERADE,VETERINÄRBESIKTADE,AVMASKADE OCH DOLDA FEL FÖRSÄKRADE. DU SOM SÖKER EN VALP MED DE RÄTTA EGENSKAPERNA SOM AVLATS FRAM MED TANKE PÅ HELHETEN,STABILT PSYKE,JAKTEGENSKAPER,SUNDHET OCH EN TREVLIG EXTERIÖR,HAR NU CHANSEN! REFERENSER FRÅN FÖRRA KULLEN FINNS.

SKIMRA MED FÖRSTA TJÄDER TUPPEN HÖSTEN 2014 !

SPIRA MED SIN FÖRSTA TJÄDER TUPP HÖSTEN 2014 !

SAMOS "RAPP" SOM BOR I TROMSÖ,HAR GÅTT FINT HÖSTEN 2014 !

SKIPP HAR VARIT DEN TIDIGASTE UTVECKLADE AV VALPARNA.REDAN FÖRSTA HÖSTEN DÅ HAN VAR 13 MÅN GJORDE HAN OTROLIGT FINA FÅGELARBETEN SÅ DET FÄLLDES MÅNGA FÅGLAR! SKIPP ÄR VÄLDIGT DRESSERBAR SÅ GRUNDERNA GICK LÄTT ATT FÅ TILL.BILDEN ÄR FRÅN ÅRETS JAKT,DÅ HAN GÅTT LIKA FINT HÖSTEN 2014 !

JÄRPMYREN`S LADY SALINA "SMILLA" 7 VECKOR.

JÄRPMYREN`S LADY SPICE " GINA " 7 VECKOR.

JÄRPMYREN`S LADY SPIRA " SPIRA " 8 VECKOR.

JÄRPMYREN`S SAMOS " RAPP " 7 VECKOR.

JÄRPMYREN`S SKIPP " SKIPP " 7 VECKOR.